Fam Irvoll x Kvarstad Sjokolade

Fam Irvoll x Kvarstad Sjokolade

Fam Irvoll og Kvarstad Sjokolade lanserer nå et spennende nytt samarbeid som vil glede sjokoladeelskere over hele landet

Fam Irvoll, kjent for sine unike og eksklusive klær og tilbehør, har samarbeidet med Kvarstad Sjokolade, for å skape en sjokoladekolleksjon inspirert av Fam´s kreative univers.

Kolleksjonen, som vil være tilgjengelig i begrenset opplag, inneholder seks ulike produkter av sjokolade med smak av karamell, chili og bringebær, salt lakris, pasjonsfrukt, salt peanøtt og salt karamell. Alle produktene er laget av høykvalitets ingredienser og kvalitetssjokolade.

"Vi er svært stolte over å kunne presentere dette samarbeidet med Fam Irvoll, og vi tror at sjokoladeelskere vil elske den unike smaken av våre nye produkter," sier daglig leder Hans Frogner hos Kvarstad Sjokolade.

Fam Irvoll legger til: "Jeg er veldig glad for å kunne samarbeide med Kvarstad Sjokolade og å kunne tilby folk noe unikt og eksklusivt. Sjokolade og design er to ting som alltid vil glede folk, og jeg tror at dette samarbeidet vil være en suksess."

Kolleksjonen er nå tilgjengelig for kjøp i nettbutikken.

 

kvarstad sjokolade i eske designet av fam irvoll

Tilbake til bloggen